top of page

VOOR INVESTEERDERS

“DEKORE Home Design” is een betrouwbare partner als het gaat om styling van uw eigendom. Wij zijn vertrouwd met alle aspecten die spelen bij het inrichten van uw investeringsvastgoed waardoor u zich kunt focussen op andere zaken.

Door goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om concurrerende prijzen te hanteren voor stijlvolle kwaliteitsmeubelen. Zonder een grote investering haalt u het maximum eruit.

 

Ook na oplevering blijft “DEKORE Home Design” betrokken en aanspreekbaar.

 

Wij richten uw investeringsvastgoed optimaal & stijlvol in

voor  de verhuurmarkt.

Een markt die we uitstekend kennen door de nodige connecties en samenwerkingen.

VOOR PROJECTONTWIKKELAARS

Heeft u interesse in een partnerschip met Dekore Home Design voor uw projectontwikkeling dan bent u aan het juiste adres.

 

Onze stijlvolle all-in meubelpakketten en onze persoonlijke aanpak vallen in de smaak waardoor we mooie projecten in onze portfolio hebben.

 

Onze troeven zijn nog steeds het bieden van een totaalservice, geheel op maat van de klant en met resultaat. De door Dekore Home Design ingerichte appartementen worden sneller en met een hoger rendement verhuurd.

Wij richten ook modelappartementen in dat de uitstraling van uw prestigieus vastgoedproject optimaal weergeeft. Zo voelen uw klanten de ruimtes meer aan en kunnen zij zich laten inspireren door het smaakvolle interieur. En dit versnelt en vergemakkelijkt het verkoopproces van uw appartementen.

 

We zijn er van overtuigd dat een partnership met Dekore Home Design voor u en ook voor uw klanten een meerwaarde kan zijn.

 

Maak vandaag nog een afspraak en we  komen graag vrijblijvend bij u langs om onze manier van werken in detail te bespreken.

bottom of page