top of page

VOOR PROJECTONTWIKKELAARS

Heeft u interesse in een partnerschip met Dekore Home Design voor uw projectontwikkeling dan bent u aan het juiste adres.

 

Onze stijlvolle all-in meubelpakketten en onze persoonlijke aanpak vallen in de smaak waardoor we mooie projecten in onze portfolio hebben.

 

Onze troeven zijn nog steeds het bieden van een totaalservice, geheel op maat van de klant en met resultaat. De door Dekore Home Design ingerichte appartementen worden sneller en met een hoger rendement verhuurd.

Wij richten ook modelappartementen in die de uitstraling van uw prestigieus vastgoedproject optimaal weergeeft. Zo voelen uw klanten de ruimtes meer aan en kunnen zij zich laten inspireren door het smaakvolle interieur. En dit versnelt en vergemakkelijkt het verkoopproces van uw appartementen.

 

We zijn er van overtuigd dat een partnership met Dekore Home Design voor u en ook voor uw klanten een meerwaarde kan zijn.

 

Maak vandaag nog een afspraak en we komen graag vrijblijvend bij u langs om onze manier van werken in detail te bespreken.

bottom of page